Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babadan yiyecek almak

Rüyada ölmüş babadan yiyecek almak

Rüyada ölmüş babadan yiyecek almak kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, ortaklıkların bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babadan yiyecek almak gördüyseniz:

  • Hangi seçimi yapacağınız size kaldı, kolay gelsin.

Rüyada ölmüş babadan yiyecek almak sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babaya yiyecek vermek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Rüyada yeşillik yiyecek görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, planların aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden yiyecek alıp yemek rahat geçinerek yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yiyecek ve içecek görmek bereket ve huzur getireceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yiyecek görmek kişinin rahat nefes alacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına delalet eder.

Rüyada yiyecek taşımak zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine işarettir.

Rüyada kurtlu yiyecek görmek maddi olarak zarar edeceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments