Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babaya yiyecek vermek

Rüyada ölmüş babaya yiyecek vermek

Rüyada ölmüş babaya yiyecek vermek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babaya yiyecek vermek gördüyseniz:

  • Hangi konularda sözler verdiğinizi, uzlaştığınızı veya imzalar atacağınızı tüm detaylarıyla kavramadan veya belli sorular sormadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada ölmüş babadan yiyecek almak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, doyasıya hasret gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babaya yiyecek vermek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, kişisel kavgaların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yiyecek atmak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yiyecek ve içecek görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, hayata daha sıkı tutunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yiyeceklerde kurt görmek iyi zamanlar geçireceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalet eder.

Rüyada bozuk yiyecekler görmek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine rivayet eder.

Rüyada yiyecek alışveriş yaptığını görmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden yiyecek alıp yemek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments