Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her yerin buz olduğunu görmek

Rüyada her yerin buz olduğunu görmek

Rüyada her yerin buz olduğunu görmek dargınların barışacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada her yerin buz olduğunu gördüyseniz:

  • Davet edildiğiniz her yere gitmeniz gerekmiyor.

Rüyada her yerin buz olduğunu görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine alamet eder.

Rüyada her yeri buz görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına işarettir.

Rüyada her yerin buz tuttuğunu görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada her yerin su olduğunu görmek verimliliğinin artacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret eder.

Rüyada her yeri deniz görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada her yeri yıkılmış görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada her yer kar görmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada her yerinin kanadığını görmek imkânların günden güne azalacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments