Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlukta dondurma görmek

Rüyada buzlukta dondurma görmek

Rüyada buzlukta dondurma görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, beddua ve ah alacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına alamet eder.

Rüyada buzlukta dondurma gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olun.

Rüyada buzlu dondurma görmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzlukta dondurma görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada karda dondurma yemek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına rivayet eder.

Rüyada dondurma seçmek işlerine bereket geleceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, ümitsizliğe işaret eder.

Rüyada başkasının dondurma yediğini görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, rütbesinin yükseleceğine işarettir.

Rüyada dondurma yememek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, kız çocuğunun olacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada dondurma almaya çalışmak rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada tatlı ve dondurma yemek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
deniz

Merhaba, rüyada kendi evimizde buzlukta paketli, ambalajlı bir sürü dondurma gördüm. dondurmaların bazıları bozulmuştu bazıları sağlamdı. ama buzluk ağzına kadar dondurma ile doluydu.
sizce ne anlama geliyor bu rüya