Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç kömürü görmek

Rüyada ağaç kömürü görmek

Rüyada ağaç kömürü görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, şansının açık olacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, oldukça büyük başarılara, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada ağaç kömürü gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde her zamankinden daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada ağaç kömürü görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, işlerinin başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kok kömür görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, huzur ve kazanç getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kömür toplamak eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına işaret eder.

Rüyada kömür ateşi görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kömür gibi yanmak hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına delalet eder.

Rüyada birine kömür vermek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, bir yandan cenaze olacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada sönmüş kömür görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada kömür satmak büyük miktarda para kazanacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments