Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömür gibi yanmak

Rüyada kömür gibi yanmak

Rüyada kömür gibi yanmak sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada kömür gibi yanmak gördüyseniz:

  • İç dünyanızdaki gelişmeler sizi bazı konularda atılım yapmaya itebilir.

Rüyada kömür gibi yanmak çevre değiştireceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabısı yanmak maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıcak sudan yanmak malını ve canını emniyete alacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada yüreği yanmak hem yıpranacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanmaktan kurtulmak hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalettir.

Rüyada saçları yanmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada arabası yanmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada yanmaktan kurtarmak girişimlerde bulunacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments