Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sönmüş kömür görmek

Rüyada sönmüş kömür görmek

Rüyada sönmüş kömür görmek işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, çocuk sahibi olunacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sönmüş kömür gördüyseniz:

  • Kendi teşebbüslerinizle başarı kazanabilirsiniz.

Rüyada kömür koru görmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, onlar için çabalayacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sobaya odun kömür atmak ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kömür odun görmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanık kömür görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, hayatının başarılarla dolacağına tabir olunur.

Rüyada kömür doldurmak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, başarıların devamlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kömür soba görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çuvala kömür doldurmak kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, keyifli günler geçireceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada kok kömürü görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, daha geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments