Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömür satmak

Rüyada kömür satmak

Rüyada kömür satmak hayırlı bir kısmet çıkacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, saygınlık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kömür satmak gördüyseniz:

  • Gittiğiniz herhangi bir yerde kalabalıktan bunalabilirsiniz.

Rüyada kömür satmak borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kömür elemek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin başarılarının artacağına yorulur.

Rüyada kömür istemek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada kömür çuvalı görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sobada kömür görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada çuval içinde kömür görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, heveslerinin de azalacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kömürlükte kömür görmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine işaret eder.

Rüyada odun kömür görmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments