Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömür ateşi görmek

Rüyada kömür ateşi görmek

Rüyada kömür ateşi görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, insanlara iyilik yapmaya, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına tabir olunur.

Rüyada kömür ateşi gördüyseniz:

  • Ateşle ilgili şeylerden gelebilecek tehlikelere açıksınız.

Rüyada kömür ateşi görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına alamet eder.

Rüyada kömürlükte kömür görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, yeni fırsatlar sunulacağına alamet eder.

Rüyada közlenmiş kömür görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kömürün yandığını görmek varını yoğunu kaybedeceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kömür istemek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, zor bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kömürün çalındığını görmek helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, bolluk ve bereket geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada linyit kömürü görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına işarettir.

Rüyada kömür yığını görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments