Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sönmüş ateşi alevlendirmek

Rüyada sönmüş ateşi alevlendirmek

Rüyada sönmüş ateşi alevlendirmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine delalettir.

Rüyada sönmüş ateşi alevlendirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizin çizdiğiniz yoldan ilerlemek istemeyebilir.

Rüyada ateş alev görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sönmüş ateşi alevlendirmek zor bir döneme gireceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada alev alev ateş görmek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada ateş alevi görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine yorulur.

Rüyada yanan alev görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dumansız alev görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kişinin hayatının değişeceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde alev görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada evin alev aldığını görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments