Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşa seslenmek

Rüyada arkadaşa seslenmek

Rüyada arkadaşa seslenmek sorunların tek kalemde silineceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, korkularının üzerine gideceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşa seslenmek gördüyseniz:

  • Öz güveninizi arttıracak ya da dış görünüşünüz konusunda iyi hissettirecek şeyler yapmalısınız.

Rüyada arkadaşına seslenmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşa seslenmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada anne diye seslenmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş anneye seslenmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalettir.

Rüyada topluluğa seslenmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin seslendiğini duymak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada isimle seslenmek ortaklıkların bozulacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, mali sorunlarının çözüleceğine yorulur.

Rüyada birine seslenmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments