Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş anne babanı görmek

Rüyada ölmüş anne babanı görmek

Rüyada ölmüş anne babanı görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, günbegün kötüleşeceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, ünleneceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş anne babanı gördüyseniz:

  • İnsanlarla sürtüşme meylindesiniz.

Rüyada anne ve babasının evlendiğini görmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada anne ve babasının boşandığını görmek çok büyük bir acı duyacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine yorulur.

Rüyada anne babayı üzmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babanın ölmesini görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek iş öğreneceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına alamet eder.

Rüyada anne baba hasta görmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş anneyi ve babayı görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne baba aile görmek çok büyük kazançlar getireceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments