Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş anneyi ve babayı görmek

Rüyada ölmüş anneyi ve babayı görmek

Rüyada ölmüş anneyi ve babayı görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi ve babayı gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgileri veya alacağınız haberleri doğru değerlendirmeli, gerekirse olayların dışında kalmalısınız.

Rüyada anne baba ve kardeşlerini görmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına yorulur.

Rüyada ölmüş anne babanı görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, hayır işleri yapacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş baba ve anneyi görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi babayı görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına delalettir.

Rüyada anne babanın öpüştüğünü görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına delalet eder.

Rüyada başka anne baba görmek şifaya kavuşacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine yorulur.

Rüyada anne ve babayla tartışmak olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine delalettir.

Rüyada anne ve babanın boşandığını görmek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments