Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babanın ölmesini görmek

Rüyada anne ve babanın ölmesini görmek

Rüyada anne ve babanın ölmesini görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babanın ölmesini gördüyseniz:

  • Duygularınızı açıkça göstermenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada anne baba görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş anne ve babanı görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, haram mala alamet eder.

Rüyada anne ve babanın kavga ettiğini görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne babasının mezarını görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine inanılır.

Rüyada anne babanın mezarını görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada anne babanın elini öpmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada anne babanın ölüm haberini almak çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin babayı aldattığını görmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments