Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idamdan kurtulmak

Rüyada idamdan kurtulmak

Rüyada idamdan kurtulmak hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, kudreti ve cesareti bulacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada idamdan kurtulmak gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinize fazla zaman ayıramayacaksınız.

Rüyada idamdan kurtulmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada idamlık görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine delalet eder.

Rüyada idamlık adam görmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının idamını görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin idamını görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına delalettir.

Rüyada birini idamdan kurtarmak uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, alkış alacağına delalet eder.

Rüyada başkasının idamını görmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına inanılır.

Rüyada idama mahkum olmak sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments