Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara girmek

Rüyada mezara girmek

Rüyada mezara girmek dininden vazgeçmeyeceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, yaşamının yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada mezara girmek gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz veya özel yaşamınızla bağlantılı işleriniz sıkıntılı bir seyir izlemeye başladıysa çok fazla üzerine gitmemelisiniz.

Rüyada canlı canlı mezara girmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada gece mezarlığa girmek eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, itibar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezara canlı girmek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada açık mezara girmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına yorulur.

Rüyada mezarın içine girmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığa girmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine delalettir.

Rüyada mezar içine girmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş mezara girmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments