Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığın içine girmek

Rüyada mezarlığın içine girmek

Rüyada mezarlığın içine girmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, elde bulunan imkânların artacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığın içine girmek gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için zorlu bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada ölüp mezara girmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada gelinlikle mezara girmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına delalettir.

Rüyada mezarlığın içine girmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada canlı canlı mezara girmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada mezarlığa girmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına rivayet eder.

Rüyada mezara canlı girmek çok kötü günler göreceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, sıhhat ve moral bulacağına rivayet eder.

Rüyada mezar içine girmek çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada diri mezara girmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments