Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olimpik havuz görmek

Rüyada olimpik havuz görmek

Rüyada olimpik havuz görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine işarettir.

Rüyada olimpik havuz gördüyseniz:

  • Belli konularda belli değişiklikler yapma gerekliliği kendini zorla hissettiriyor olabilir.

Rüyada olimpik havuz görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada olimpik havuzda yüzmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada havuzda kaymak rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada havuzda yunus balığı görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuzda yüzme öğrenmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine delalettir.

Rüyada su ve havuz görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, her şeyin gönlünce olacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalet eder.

Rüyada havuzda boğulmaktan kurtulmak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, hep dinç ve genç kalacağına delalet eder.

Rüyada camdan havuz görmek kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments