Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camdan havuz görmek

Rüyada camdan havuz görmek

Rüyada camdan havuz görmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, adının fesada karışacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına tabir olunur.

Rüyada camdan havuz gördüyseniz:

  • Yakın akraba ya da kardeşlerinizle ilgili tatsızlıklar da olabilir.

Rüyada cam havuz görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada camdan havuz görmek darlık çektiği günlerini unutacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kan havuzu görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, zorlukların bir anda biteceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada havuzda girmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman bir havuz görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada havuza girdiğini görmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, işlerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada havuzun içinde insan görmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına yorulmaktadır.

Rüyada havuz içinde hayvan görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments