Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su ve havuz görmek

Rüyada su ve havuz görmek

Rüyada su ve havuz görmek sevinç ve mutluluğa, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, yaptığı işte sivrileceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına yorulur.

Rüyada su ve havuz gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada havuz dolusu su görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada havuz içinde su görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına işarettir.

Rüyada havuz suyu görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Rüyada içinde az su olan havuz görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada sıcak su havuzuna girmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada havuzdan su almak kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyu az havuz görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada sıcak su havuzunda yüzmek birçok engelin aşılacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments