Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda kaymak

Rüyada havuzda kaymak

Rüyada havuzda kaymak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, yeni ev eşyaları alınacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, her şeyin yolunda gideceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada havuzda kaymak gördüyseniz:

  • Kendi düşüncelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada havuzda kaymak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada havuzda kaydığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, her zaman şükür içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuza kaymak hakkını alacağına, işlerinin rast gideceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada kaybolmuş altını bulmak patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabını kaybettiğini görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına yorulur.

Rüyada afyon kaymağı görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada arabasını kaybettiğini görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaybolan altın bulmak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments