Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olimpik havuzda yüzmek

Rüyada olimpik havuzda yüzmek

Rüyada olimpik havuzda yüzmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada olimpik havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Zamanı iyi kullanmalısınız.

Rüyada olimpik havuzda yüzmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada olimpik havuz görmek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada havuzda kıyafetlerle yüzmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda balıkla yüzmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli havuzda yüzdüğünü görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına rivayet eder.

Rüyada dar havuzda yüzmek onlar tarafından çok sevileceğine, kötü sözler duylacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada derin bir havuzda yüzmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına işaret eder.

Rüyada deniz ve havuzda yüzmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, iç huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments