Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgunlaşmış kayısı toplamak

Rüyada olgunlaşmış kayısı toplamak

Rüyada olgunlaşmış kayısı toplamak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, sevinç ve sürura, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına yorulur.

Rüyada olgunlaşmış kayısı toplamak gördüyseniz:

  • Bazı tavırlarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada olgunlaşmış kayısı toplamak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada olgun kayısı toplamak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış kayısı yemek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, kötü günleri geride bırakacağına yorulur.

Rüyada olgunlaşmış kayısı görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına delalettir.

Rüyada olgun kayısı görmek hayır duaları alınacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına inanılır.

Rüyada olgunlaşmamış kayısı görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada olgun kayısı yemek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, kendisine gelemeyeceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına delalettir.

Rüyada olgun incir toplamak işlerin rayından çıkacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments