Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgun kayısı toplamak

Rüyada olgun kayısı toplamak

Rüyada olgun kayısı toplamak diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada olgun kayısı toplamak gördüyseniz:

  • Eski düşünce sistemleri veya artık işe yaramadığını düşündüğümüz konular rafa kaldırılabilir.

Rüyada olgun kayısı toplamak fesat ve kötü kimselerden olacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, mal ve para biriktireceğine tabir olunur.

Rüyada olgunlaşmış kayısı toplamak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına delalettir.

Rüyada olgunlaşmamış kayısı görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, para kazanmaya delalet etmektedir.

Rüyada olgun kayısı yemek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada olgun kayısı görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına tabir olunur.

Rüyada olgunlaşmamış kayısı yemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına alamet eder.

Rüyada olgunlaşmış kayısı görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına yorulur.

Rüyada olgun meyve toplamak yaşadığı muhitin yenileneceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments