Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgunlaşmamış kayısı görmek

Rüyada olgunlaşmamış kayısı görmek

Rüyada olgunlaşmamış kayısı görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına yorulur.

Rüyada olgunlaşmamış kayısı gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sağlığınızı veya duygu durumunuzu ilgilendiren konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada olgunlaşmış kayısı toplamak daha fazla dünya malı sahibi olacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına yorulur.

Rüyada olgunlaşmış kayısı görmek ticaretinin büyüyeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, zor bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada olgunlaşmamış kayısı görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, kısmetli bir işe atılmaya işaret eder.

Rüyada olgun kayısı toplamak hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına yorulur.

Rüyada olgunlaşmamış kayısı yemek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada olgun kayısı yemek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada olgun kayısı görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada olgun muz yemek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments