Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgun kavun görmek

Rüyada olgun kavun görmek

Rüyada olgun kavun görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, problemlerinin çözüleceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada olgun kavun gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanız durumunda yeni maceralara atılabilirsiniz.

Rüyada olgun kavun yemek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada olgun kavun görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada olgunlaşmış kavun görmek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada olgunlaşmış başak görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada olgunlaşmamış kiraz görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada olgunlaşmış meyve görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada olgun armut görmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış domates görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments