Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgunlaşmamış domates görmek

Rüyada olgunlaşmamış domates görmek

Rüyada olgunlaşmamış domates görmek özel hayatının renkleneceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış domates gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ilerlemek istiyorsanız, mutlaka yapmalısınız.

Rüyada olgunlaşmamış domates görmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada olgun domates görmek kısmetlerin çoğalacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, çok rahat bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada olgunlaşmış domates görmek üzüntülerinin son bulacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış böğürtlen yemek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, günden güne kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada olgunlaşmış incir yemek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada olgun kayısı yemek bir yere taşınmaya, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış erik görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada olgunlaşmamış nar görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments