Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgunlaşmamış kiraz görmek

Rüyada olgunlaşmamış kiraz görmek

Rüyada olgunlaşmamış kiraz görmek makbul olan mallara kavuşacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına delalet eder.

Rüyada olgunlaşmamış kiraz gördüyseniz:

  • Bırakın herkes her şeyi kendi bildiği gibi yapsın.

Rüyada olgunlaşmamış kiraz görmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada olgun kiraz görmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, imkânlarının çoğalacağına, kişinin rahat nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada olgun karpuz görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına inanılır.

Rüyada olgunlaşmamış böğürtlen yemek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada olgun kayısı görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına inanılır.

Rüyada olgun erik toplamak büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine işaret eder.

Rüyada olgunlaşmamış karpuz görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada olgunlaşmamış üzüm görmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments