Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgun adam görmek

Rüyada olgun adam görmek

Rüyada olgun adam görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, kazancının bereketleneceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada olgun adam gördüyseniz:

  • Yanlız bunu fazla ciddiye alarak ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Rüyada olgun adam görmek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış incir yemek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına işarettir.

Rüyada olgun incir yemek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış ekin görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış buğday görmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada olgunlaşmamış zeytin görmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada olgunlaşmamış böğürtlen görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada olgun muz yemek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments