Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgunlaşmış incir yemek

Rüyada olgunlaşmış incir yemek

Rüyada olgunlaşmış incir yemek iyileşeceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, işinin ehli olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış incir yemek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda aklınıza gelen dahiyane fikirler iyi sonuçlar doğurabilir.

Rüyada siyah olgun incir yemek işlerinin çok iyi olacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada olgun incir yemek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet eder.

Rüyada olgunlaşmış incir yemek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, her şeyin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Rüyada olgun incir görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada olgun incir toplamak iş ve zaman kaybına uğrayacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada olgunlaşmamış incir görmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Rüyada olgunlaşmış incir görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Rüyada olgunlaşmamış böğürtlen yemek yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments