Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgunlaşmamış zeytin görmek

Rüyada olgunlaşmamış zeytin görmek

Rüyada olgunlaşmamış zeytin görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, sorunların çabucak halledileceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, düşmanlarının güçleneceğine, maddi olanakların artacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada olgunlaşmamış zeytin gördüyseniz:

  • Karışık mesajlar veren kişilere nasıl tepki vereceğinizi şaşırabilirsiniz.

Rüyada olgunlaşmamış zeytin görmek ayrılanların birleşeceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada olgunlaşmamış nar görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine inanılır.

Rüyada olgunlaşmamış karpuz görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, problemlerinin biteceğine alamet eder.

Rüyada olgunlaşmamış böğürtlen yemek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, geçmişini arkada bırakacağına delalettir.

Rüyada olgun çilek görmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine alamet eder.

Rüyada olgun incir toplamak çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada olgun muz görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine yorulur.

Rüyada olgunlaşmış başak görmek her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, isteklerine kulak vereceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments