Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini tabutta görmek

Rüyada kendini tabutta görmek

Rüyada kendini tabutta görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini tabutta gördüyseniz:

  • Bir erkekseniz, erkeklerle yapılacak olan gurup aktivitelerine açıksınız.

Rüyada ölüyü tabutta görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinin tabutunu görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kazancın günden güne artacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına işarettir.

Rüyada kızını tabutta görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini tabuttan çıkarmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşı tabutta görmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada kardeşini tabutta görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Rüyada annenin tabutunu görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, kısmetlerin azalacağına yorulur.

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments