Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kişiyi tekrar evlenirken görmek

Rüyada evli kişiyi tekrar evlenirken görmek

Rüyada evli kişiyi tekrar evlenirken görmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, ekmeğinin de artacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada evli kişiyi tekrar evlenirken gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bağlantı kurmadan önce ilişkinin son olarak ne durumda bırakıldığını hatırlamanızda fayda var.

Rüyada evli kişiyi tekrar evlenirken görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli kişinin tekrar evlenmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada evli olduğun kişiyle tekrar evlenmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada evli olduğu kişiyle tekrar evlenmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada evli bir kişinin tekrar evlendiğini görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına delalettir.

Rüyada evli birinin tekrar evleneceğini görmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına yorulur.

Rüyada evli birini tekrar evleniyor görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli birinin tekrar evlenmesi görmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, başarı için fırsatların artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments