Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişinin kızdığını görmek

Rüyada ölen kişinin kızdığını görmek

Rüyada ölen kişinin kızdığını görmek kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, yeni bir hayata adım atılacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına inanılır.

Rüyada ölen kişinin kızdığını gördüyseniz:

  • Gerekçi olmayan varsayımlara göre değil, somut bilgilere dayalı seçimler yapmanızda veya kararlar almanızda fayda var.

Rüyada bir kişiye kızmak çok büyük başarılara imza atacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölen kişinin kızdığını görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, esenlik içinde olacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiye kızmak kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, insanlara iş öğreteceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye kızmak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiye kızmak büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada birine kızmak sinirlenmek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada bir kızdan su içmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasına kızmak şansını kendi eliyle engelleyeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, kişinin hayatının değişeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments