Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir kişi görmek

Rüyada büyük bir kişi görmek

Rüyada büyük bir kişi görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, çok mutlu günler geçireceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir kişi gördüyseniz:

  • Manipulatif sözlerden veya başkalarını tahrik edebilecek açıklamalardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada büyük bir kişi görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle öpüşmek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin elinde bıçak görmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evleneceğiniz kişiyi görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına inanılır.

Rüyada bir kişi için ağlamak yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığı kişiyi öpmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin kavga ettiğini görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin küçüldüğünü görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments