Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin sesini duymak

Rüyada eşinin sesini duymak

Rüyada eşinin sesini duymak ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalettir.

Rüyada eşinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Duyguları kontrol etmek zor olabilir.

Rüyada eşinin sesini duymak maddi durumunun düzeleceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada ölen eşinin sesini duymak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş eşinin sesini duymak sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, spor yapmaya başlanılacağına tabir olunur.

Rüyada salavat sesleri duymak bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işarettir.

Rüyada cehennemin sesini duymak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, tecrübe kazandıracağına işarettir.

Rüyada kardeşinin sesini duymak kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, sonradan da çok üzüleceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş annemin sesini duymak hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kapı zili sesi duymak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments