Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişinin abdest aldığını görmek

Rüyada ölen kişinin abdest aldığını görmek

Rüyada ölen kişinin abdest aldığını görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin abdest aldığını gördüyseniz:

  • Duygusal konular yapmanız gereken işleri yapmanızı veya keyif aldığınız kişilerle vakit geçirmenizi engelleyebilir.

Rüyada ölen kişinin abdest aldığını görmek zafer ve zenginlik getireceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada abdest aldığını görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin abdest aldığını görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, her zaman hak ettiğini alacağına işarettir.

Rüyada başka birinin abdest aldığını görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine inanılır.

Rüyada cami avlusunda abdest aldığını görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada camide abdest aldığını görmek herkesten ileriye gideceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada namaz için abdest aldığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunların aşılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının abdest aldığını görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments