Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi gelinlikle görmek

Rüyada sevdiği kişiyi gelinlikle görmek

Rüyada sevdiği kişiyi gelinlikle görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, tartışma yaşayacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi gelinlikle gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren bir şey veya rekabet ortamı sizi içine çekebilir.

Rüyada sevdiğin kişiyi gelinlikle görmek hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi gelinlikle görmek kazancın arttırılacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kişiyi gelinlikle görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına inanılır.

Rüyada evli bir kişinin gelinlik giydiğini görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada bir kişiyi gelinlikle görmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada evli kişinin gelinlik görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine delalet eder.

Rüyada evlenmiş kişiyi gelinlikle görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölen kişiyi gelinlikle görmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, canlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments