Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini iki kişi görmek

Rüyada birini iki kişi görmek

Rüyada birini iki kişi görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, hoş olaylar yaşayacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, iftiraya maruz kalınacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına delalettir.

Rüyada birini iki kişi gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, parayla ilgili bir işinizi engellemesi mümkündür.

Rüyada sevdiğin kişinin evli olduğunu görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş kişinin hacca gittiğini görmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyle evlendiğini görmek rahatın ve konforun geleceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişinin annesini görmek parasını ve işini kaybedeceğine, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Rüyada borçlu olduğu kişiyi görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, yakında işlerinin aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi öldürmek işlerin düze çıkarılacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine inanılır.

Rüyada sakallı kişi görmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aradığın kişiye ulaşamamak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments