Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek ve fil görmek

Rüyada inek ve fil görmek

Rüyada inek ve fil görmek fırsatların heba edileceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, kişinin afiyette olacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada inek ve fil gördüyseniz:

  • İmajınızı veya kendinize olan güveninizi arttırmanızı sağlayacak örnek işler ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada inek ve fil görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sevdiğini söyleyeceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına rivayet eder.

Rüyada fil ve aslan görmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada fil yavrusuna su içirmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fil öldürmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada fil dövmesi görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Rüyada süs eşyası fil görmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine delalettir.

Rüyada filin öldürüldüğünü görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına delalet eder.

Rüyada fil boku görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments