Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil ve at görmek

Rüyada fil ve at görmek

Rüyada fil ve at görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, helal lokma yiyeceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına işarettir.

Rüyada fil ve at gördüyseniz:

  • Romantik planlar kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada at ve fil görmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada fil ve at görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, rakiplerin üzüleceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine inanılır.

Rüyada fil ölüsü görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına delalettir.

Rüyada filin öldürüldüğünü görmek anlaşmalardan cayılacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yavru fil görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada fil kolyesi görmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine inanılır.

Rüyada hamile fil görmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yürüyen fil görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, kişinin adeta gençleşeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments