Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşan fil görmek

Rüyada koşan fil görmek

Rüyada koşan fil görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, talihinin artacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, rızkının kesileceğine delalet eder.

Rüyada koşan fil gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkiniz farklı bir yönde ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada koşan fil görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada birinin koşarken düştüğünü görmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birine koşarak sarılmak önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine tabir olunur.

Rüyada koşan siyah at görmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koşan eşek görmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koşan kadın görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, yüksek bir makama geleceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine işarettir.

Rüyada ölmüş anneyi koşarken görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada koşarken yakalanmak aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments