Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş eşinin sesini duymak

Rüyada ölmüş eşinin sesini duymak

Rüyada ölmüş eşinin sesini duymak çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, işe başlanacağına, beklenilen takdiri alacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş eşinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Her alanda eşit alışveriş dengesini kurmanız istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Rüyada eşinin sesini duymak zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada ölmüş eşinin sesini duymak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, eşlerin boşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen eşinin sesini duymak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada bebek sesi duymak hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun sesini duymak kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine delalet eder.

Rüyada çakal sesi duymak maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çekirge sesi duymak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, mallarının artacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına yorulur.

Rüyada cinin sesini duymak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments