Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen dedeyi öpmek

Rüyada ölen dedeyi öpmek

Rüyada ölen dedeyi öpmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada ölen dedeyi öpmek gördüyseniz:

  • Çok yakında eldivenleri takıp mutfağa geçmeniz gerekecek, hazırlıklarla ya da sıranızın gelmesini bekleyerek vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Rüyada ak sakallı dedenin elini öpmek yurtdışına gidileceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dede eli öpmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş dedesinin elini öpmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş dedeyi öpmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, öz güven kazanacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dedenin elini öpmek şifaya kavuşacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ölen dedeyi öpmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü dedenin elini öpmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Rüyada dedemin elini öpmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, feraha ereceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments