Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devamlı kabus görmek

Rüyada devamlı kabus görmek

Rüyada devamlı kabus görmek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, makbul olmayan işler yapacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, kalbinin küt küt edeceğine delalettir.

Rüyada devamlı kabus gördüyseniz:

  • Teklif, davet veya önerilere açık olmanız hızlı bir sosyal hayata giriş yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada devamlı kabus görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine delalettir.

Rüyada sık sık kabus görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, alım gücünün artmasına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına rivayet eder.

Rüyada her gece kabus görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kabus görmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabusla uyanmak sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Rüyada hep kabus görmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına işaret eder.

Rüyada kabus görerek uyanmak ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye işaret eder.

Rüyada devamlı eski sevgili görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments