Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekrar sigaraya başlamak

Rüyada tekrar sigaraya başlamak

Rüyada tekrar sigaraya başlamak iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, hem yıpranacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalet eder.

Rüyada tekrar sigaraya başlamak gördüyseniz:

  • Şimdilik biraz yavaşlamanızda veya sinirlerinize hakim olmanızda fayda var.

Rüyada tekrar sigaraya başlamak dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigaraya tekrar başlamak gayrimenkul sahibi olunacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar başlamak yaşam sevincinin geri geleceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada okula tekrar başlamak kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekrar okula başladığını görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada tekrar okula başlamak inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sigara içmeye başlamak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalettir.

Rüyada sigaraya başladığını görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments