Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara bırakmak

Rüyada sigara bırakmak

Rüyada sigara bırakmak çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, kolaylık sağlayacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada sigara bırakmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz sizi engelliyor veya yavaşlatıyor olabilir.

Rüyada sigarayı bırakmak ortaklıkların bozulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara bırakmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, adeta havalara uçacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada hayvanları serbest bırakmak yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada özgür bırakmak rahatlayacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşu serbest bırakmak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini hamile bırakmak yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, bazı zevklerinden geri kalacağına rivayet eder.

Rüyada namaz kılmayı bırakmak işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada balık yakalayıp bırakmak kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments