Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen bir kişiyi hasta görmek

Rüyada ölen bir kişiyi hasta görmek

Rüyada ölen bir kişiyi hasta görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada ölen bir kişiyi hasta gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi sunma biçiminiz karşılaşacağınız kişiler üzerinde olumlu etki yaratmanıza yardım edebilir.

Rüyada ölmüş kişiyi hasta olarak görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin hasta olduğunu görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, maddi kayba uğrayacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada ölen kişinin hasta olduğunu görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, kötüyse düzeleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi hasta görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada hasta bir kişi görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada hasta kişinin öldüğünü görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişinin hasta olduğunu görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına işarettir.

Rüyada ölen bir kişiyi hasta görmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments