Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin hasta olduğunu görmek

Rüyada bir kişinin hasta olduğunu görmek

Rüyada bir kişinin hasta olduğunu görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına delalettir.

Rüyada bir kişinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Her zaman başkalarını düşünerek davranmak kolay olmayabilir.

Rüyada hasta olan kişiyi iyi görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine alamet eder.

Rüyada hasta kişinin öldüğünü görmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta bir kişi görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi hasta görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına inanılır.

Rüyada ölü kişiyi hasta görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına işaret eder.

Rüyada hasta bir kişinin iyileştiğini görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına tabir olunur.

Rüyada vefat eden kişiyi hasta görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments