Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen babasının hasta olduğunu görmek

Rüyada ölen babasının hasta olduğunu görmek

Rüyada ölen babasının hasta olduğunu görmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, sürekli tartışacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada ölen babasının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • İki tarafta üzerinizde baskı yaratabilir.

Rüyada ölmüş babanın hasta olduğunu görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü babayı hasta görmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada anne babasını hasta görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına yorulur.

Rüyada hasta babasının iyileştiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına delalet eder.

Rüyada babanızın hasta olduğunu görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta babayı görmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada babanın hasta olduğunu görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına işarettir.

Rüyada ölen babasının hasta olduğunu görmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments